Yhteistyö

Emma Ivane -kanavat tavoittavat viikottain noin 70 000 leivonnasta, kissoista, valokuvauksesta ja taiteesta kiinnostunutta sitoutunutta lukijaa.

Ensimmäinen leivontablogini Painted by Cakes nousi nopeasti leivontablogien kärkeen ja blogini siirtyikin pian muutamaksi vuodeksi Maku -lehden alustalle. Tein blogin ohessa myös useita A-lehtien printtilehtiä, kuten Maku -lehteä ja Kotivinkkiä. Kaneli & sokeri -lehdessä minulla oli oma leivontajuttusarja.

Tämä nykyinen blogini toimii itsenäisesti ja teen mielelläni yhteistyötä yritysten kanssa hyödyntäen suosikkituotteitani. Suunnittelen ja valokuvaan innovatiivisia reseptejä, jotka palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla yrityksen tavoitteita sekä blogin lukijaa. Yhteistyömateriaaleja on usein päädytty hyödyntämään myös laajemmin asiakkaan markkinoinnissa.

Toimin vuosien kokemuksella puhujana, konsulttina ja kouluttajana tapahtumissa sekä yritystilaisuuksissa. Esiintymisiä toteutetaan usein yhteistyönä yritysten kanssa.

Vahvan henkilöbrändin myötä syntyi myös useita kertoja loppuun myyty ympäri Suomen tavarataloissa myynnissä oleva Emma Ivane by Heirol leivontatuotesarja.

Teen mielelläni yksittäisiä yhteistöitä sekä esimerkiksi laajempia brändilähettiläskokonaisuuksia. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla valmista yhteistyömallia suunniteltuna, vaan tarjoamme myös konseptisuunnittelun tuotteesi tai brändisi pohjalta.


Ota yhteyttä!
contact@emmaivane.com

Asiakkaita
Heirol Oy
Dr. Oetker
Baileys
Confetti
Luonkos
Valio
A -lehdet Oy
Maku -lehti
Kotivinkki -lehti
Kaneli & sokeri -lehti
Redi Hair
Tamora Oy
Docendo Oy