Yhteistyöt

Emma Ivane -kanavat tavoittavat kuukausittain noin 400 000 leivonnasta, valokuvauksesta, lemmikeistä, matkustelusta ja mindset-tekniikoista kiinnostunutta seuraajaa.

Ensimmäinen blogini Painted by Cakes nousi nopeasti leivontablogien kärkeen ja blogini siirtyikin pian muutamaksi vuodeksi Maku -lehden alustalle. Tein blogin ohessa myös useita A-lehtien printtilehtiä, kuten Maku -lehteä ja Kotivinkkiä. Kaneli & sokeri -lehdessä minulla oli oma leivontajuttusarja.

Nykyiset sosiaalisen median kanavani toimivat itsenäisesti ja teen mielelläni yhteistyötä yritysten kanssa hyödyntäen laadukkaita tuotteita ja palveluita. Suunnittelen ja valokuvaan innovatiivisia reseptejä, jotka palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla yrityksen tavoitteita sekä blogin lukijaa.

Yhteistyömateriaaleja on lähes joka kerta päädytty hyödyntämään myös laajemmin asiakkaan markkinoinnissa.

Toimin vuosien kokemuksella puhujana, konsulttina ja kouluttajana tapahtumissa sekä yritystilaisuuksissa. Esiintymisiä toteutetaan usein yhteistyönä yritysten kanssa.

Teen mielelläni yksittäisiä yhteistöitä sekä esimerkiksi laajempia brändilähettiläskokonaisuuksia.

Sinulla ei tarvitse välttämättä olla valmista yhteistyömallia suunniteltuna, vaan tarjoan myös vuosien kokemuksella vaikuttavan ja ketterän konseptisuunnittelun tuotteesi tai brändisi pohjalta.


Asiakkaita
Dr. Oetker
Danerolles
Baileys
Confetti
Luonkos
Valio
A -lehdet Oy
Maku -lehti
Kotivinkki -lehti
Kaneli & sokeri -lehti
Redi Hair
Tamora Oy
Docendo Oy