FLOW SUCCESS -valmennus

Autan yrittäjiä kirkastamaan intohimobisneksensä ja luomaan siihen yksinkertaisen liiketoimintamallin, joka mahdollistaa vapautta, rauhaa ja iloa elämään – samalla kun tulotaso nousee.

Asiakaspalautteita

Mitä saat valmennuksessa?

Kirkastamme osaamisesi ja tuotteistamme sen arvokkaaksi palveluksi, josta asiakkaat ovat valmiita maksamaan tuhansia euroja. Palvelusi voi olla suunnattu kuluttaja-asiakkaille tai yritysasiakkaille.

Liiketoiminnallesi otetaan käyttöön valmiit satoja kertoja testatut selkeät kirjalliset materiaalit ja prosessit, joilla pystyt hankkimaan asiakkaita ja ylläpitämään liiketoimintaa kevyesti. Näin mahdollistat rauhallisen kiireettömän arjen samalla kun tulotasosi nousee.

Saat liiketoimintamallin, joka mahdollistaa halutessasi esimerkiksi hitaat aamut, nelipäiväisen työviikon, työskentelyn ulkomailta ja enemmän aikaa rakkaidesi kanssa.

Liiketoimintamalli luodaan alusta asti välttäen yrittäjyyden todella yleiset virheet ja niin, että pystyt jatkossa kasvattamaan liiketoimintaa lisäämättä paljoa työmäärääsi.

Uuden palvelusi myynti aloitetaan jo valmennuksen aikana, jotta voit saada uudet maksavat asiakkaasi jo ennen valmennuksen loppua. Olen tukenasi koko myyntiprosessin läpi, jotta voit saada hankittua uudet asiakkaasi.

Ymmärrät, mitä brändi todellisuudessa tarkoittaa ja miten ylläpidät sitä helposti ilman, että tarvitset kalliita mainostoimistoja (jotka tekevät usein paljon virheitä, koska heillä ei ole omakohtaista yrittäjyyskokemusta.)

Opit, miten myynti on todellisuudessa auttamista –  ja voi olla todella palkitseva osa liiketoimintaasi.

12 viikon mittaisessa Flow Success -valmennusohjelmassa saat henkilökohtaista konsultointia sekä käyttöösi valmennusalustan, jolta suoraan käyttöönotettavat työkalut liiketoimintasi rakentamiseksi.

Saat loppuelämäksesi osaamisen, jolla voit käytännössä luoda itsellesi tulonlähteitä aina niin halutessasi. Riippumatta siitä, miten esimerkiksi sosiaalisen median alustat muuttuvat tai tekoäly muuttaa maailmaa.

Varmuus siitä, että osaa itse luoda tulonlähteistä on yksi suurimmista vapauksista, mitä ihmisellä voi olla.
Et ole enää riippuvainen kenestäkään ulkopuolisesta työnantajasta.

Pääset ottamaan käyttöön todellisen potentiaalisi ja tekemään itsevarmasti intohimotyötä, joka sytyttää elinvoimasi.

Pääset saavuttamaan kaipaamasi vapauden!

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Miten voit päästä aloittamaan valmennuksessa?

Voit varata ilmaisen 30 minuutin mittaisen tapaamisen, jossa tutustumme toisiimme ja kerron, miten voin auttaa sinua.
Annan sinulle jo ensimmäisiä steppejä eteenpäin liiketoimintasi kehittämisessä. Tapaaminen ei sido mihinkään.
Päätämme yhdessä, että olisiko valmennus sinulle sopiva ratkaisu.

Valitsen valmennukseen vain niitä yrittäjiä, joita tiedän osaavani auttaa, joten ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan sopisiko valmennus sinulle.

Lähetä viesti otsikolla ”Valmennus” sähköpostilla yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan osoitteeseen emma@emmaivane.com ja otan sinuun yhteyttä:

Valmentajasta:

Olen Emma Ivane, liiketoimintakonsultti, maailmanlaajuisesti julkaistu kirjailija, kuvataiteilija ja valokuvaaja, somevaikuttaja ja yritysstrategian diplomi-insinööri.

Suuri käännekohta oli elämän rajallisuuden kohtaaminen parikymppisenä. Tämä muutti ajatteluni elämästä niin, että elämän ilo, merkityksellisyys ja flow-tilaa tuottava tekeminen, sekä kokonaisvaltainen vapaus ja hyvinvointi tulivat ehdottomiksi prioriteeteiksi elämässäni.
Huomasin, että yrittäjyys oli ainoa reitti saavuttaa nämä.

Opiskelin bisnestä teknillisessä yliopistossa, mutta yliopisto ei pystynyt tarjoamaan sellaista bisnesosaamista, jota yrittäjä todellisuudessa tarvitsee luodakseen unelmiensa elämän. Hankin siis mindset- ja bisnesosaamista valmennuksista ulkomailta, pääosin Yhdysvalloista. Minua on aina kiinnosti suunnattomasti se, miten ihmiset toteuttavat unelmiaan ja voivat elää vapaata ja elämysrikasta elämää.

Niin ällistyttävältä kuin se tuntuukin, toteutin oppimillani ja testaamillani menetelmillä kaikki suurimmat unelmani:
– museonäyttelyn kakkutaiteestani Suomen käsityön museossa, kun minut valittiin Vuoden käsityöläiseksi alle vuosi intohimotyöni aloittamisesta.
– Lontoossa maailmanlaajuisesti julkaistu kirja, jonka kirjoittivat 12 maailman parasta kakkutaiteilijaa.
– miljoonabudjetin TV-mainoksen stailaaminen yhdessä Hollywood -ohjaajan kanssa.
– yli 20 tuotteen yhteistyötuotesarja Pohjoismaissa
– Valokuvasin ja suunnittelin kakkuja kymmeniin maailmanlaajuisesti julkaistuihin lehtiin.
– Myin yli 15 000 € + alv hintaisia koulutuspalveluita liiketoiminnan muotoilusta somemarkkinointiin.

– Konsulttiyritys Tamora Oy kiinnostui jo varhain menetelmistäni ja toimin konsulttina yhteistyössä heidän kanssaan vuosia yritys- ja kuntapuolen projekteissa

– Sain maalauksistani taidenäyttelyitä Yhdysvaltoihin mukaan lukien maailman suurin nykytaiteen tapahtuma Miami Art Week.
– Olin kaksi kertaa Cannesin elokuvajuhlilla konsultoivana elokuvatuottajana tekemässä elokuvien kansainvälistä myyntiä ja pääsin kävelemään punaisella matolla, jota ovat kävelleet kaikki elokuvahistorian suurimmat tähdet (uskomatona!).
– Olen asunut viime vuosien ajan talvet unelmieni kodeissa tropiikissa ihmetellen, että voiko tämä todella olla elämääni.

Työstäni konsulttina ja taiteilijana on kirjoitettu Yhdysvaltain Forbes-lehteen, mikä oli mieletön unelmien täyttymys. Forbes -lehteen minua haastatteli Brianna Wiest, yksi maailman tunnetuimmista mindset -kirjailijoista.

Minulla on laajaa henkilökohtaista kokemusta seuraavista liiketoiminnoista yrittäjänä:
– Konsultointi, luennointi ja koulutuspalveluiden tuottaminen yrityksissä, kuntahallinnoissa ja korkeakoulujen johdoille
– Sosiaalisen median kaupalliset yhteistyöt
– Kirjoittaminen ja valokuvaaminen aikakauslehtiin
– Kokonaisten mainostuotantojen tekeminen aikakauslehtiin ja TV-mainoksiin
– Sisällöntuotanto suurille mediataloille ja kansainvälisille korporaatioille sosiaalisessa mediassa
– Yritysten brändäys
– Affiliate verkkokauppatoiminta
– Verkkokurssit
– Tilaustyökakkukauppa
– Koulutuspalvelut kuluttaja-asiakkaille
– Kirjailijana toimiminen Suomessa ja kansainvälisesti eri kirjakustantamoiden kanssa
– Yli 20 tuotteen laajuinen yhteistyötuotesarja ja sen maahantuonti, brändäys ja myynti isoille jälleenmyyjille, kuten Kesko
– Taidenäyttelyt Suomessa ja ulkomailla
– Yrittäjyysvalmennukset

Yli 10 vuoden mittainen monipuolinen henkilökohtainen kokemus eri liiketoiminnoista mahdollistaa syvän ymmärryksen eri liiketoimintojen mahdollisuuksista ja riskeistä ja siksi pystyn erittäin nopeasti tunnistamaan asiakkailleni kannattavimmat liiketoimintamallit ja sen, miten riskit tulee hallita alusta asti.

En ryhtynyt yrittäjänä heti valmentamaan muita ilman omaa monipuolista yrittäjyyskokemusta taustalla.
Aloitin yrittäjyysvalmennukset vasta sitten kun olin harjoittanut itse useaa eri tyyppistä liiketoimintaa ja valmennuksia pyydettiin minulta.

Flow Success -valmennus on rakentunut asiakkaideni esittämien pyyntöjen ja tarpeiden pohjalta.

Asiakkaitani varten.

Jotta mahdollisimman moni meistä voisi elää omannäköistä elämää, jota todella rakastaa.

Asiakastarina:

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Miksi valmennuksessa ei luoda monia tulovirtoja?
– Yksi yrittäjien suurimmista ongelmista on se, että yritetään pyörittää montaa erilaista liiketoimintaa samaan aikaan. Tämä johtaa kiireeseen, tulipalojen sammutteluun ja alhaisempaan tulotasoon. Yksi erinomainen palvelu mahdollistaa sen, että pystyt keskittymään ydinosaamiseesi, ottamaan käyttöön yksinkertaiset toistettavat prosessit, vapauttamaan aikaasi, nostamaan tulotasoasi ja saavuttamaan yrittäjän vapauden.

Miksi valmennuksessa ei luoda esimerkiksi edullisia työkirjoja, edullisia verkkokursseja, edullisia membershipejä tai sisäänheittotuotteita?
– Moni valmennettavista on heittänyt idean, että ”olisi kiva” tehdä edullinen fyysinen tai digitaalinen tuote. Realistinen tuotto-odotuslaskelma osoittaa nopeasti, että yrittäjän tulot jäävät näissä edullisissa tuotteissa kymppeihin tai satasiin kuukaudessa – tai miinukselle. Ellei sinulla ole jo todella suurta someseuraajamäärää, pienihintaiset tuotteet vaativat todella paljon sometyötä ja maksettua mainontaa, jota myynti ei useimmiten kuitenkaan kata. 

Tarvitseeko minun alkaa tuoda yksityiselämääni esille somessa, alkaa pitää webinaareja tai lähettää uutiskirjeitä?
– Sinun ei tarvitse välttämättä tuoda yksityiselämääsi ollenkaan esille somessa onnistuaksesi yrittäjänä. Valmennuksessa opit hankkimaan asiakkaita ilman webinaareja. Et tarvitse uutiskirjelistaa pystyäksesi rakentamaan täysin kannattavan liiketoiminnan.

Olen introvertti. Sopiiko valmennus minulle?
– Moni maailman menestyneimmistä yrittäjistä on introvertti. Valmennus sopii sinulle erittäin hyvin!

Tarvitseeko minun hankkia toimitila, ostaa nettisivut tai ostaa tuotteita varastoon?
– Ei missään nimessä. Valmennus perustuu siihen, että palvelusi testataan tarkoilla menetelmillä oikeiden maksavien asiakkaiden kanssa ennen kuin sinun tarvitsee tehdä mitään suuria investointeja. Kaikkien turhien investointien välttäminen jo etukäteen on yksi tärkeimmistä elementeistä yrittäjyyden riskienhallinnassa. Voit myydä palveluasi kymppitonneilla onnistuneesti jo ennen nettisivujen tekemistä. Saat valmennuksessa ohjeet siihen, miten voit myöhemmin halutessasi tehdä itse edullisesti ja helposti upeat nettisivut ilman tuhansien investointeja. Siinä vaiheessa kun sinulla on jo ollut maksavia asiakkaita.

KYSYTTÄVÄÄ?