Pääsiäisen suosikkireseptit

Pääsiäinen on taas täällä, joten kokosin tähän postaukseen muutaman ihanan leivontareseptin pääsiäiseksi leivottavaksi. Nämä pääsiäisherkut sopivat ihanasti vieraille tarjottavaksi ja näitä on myös todella hauska leipoa. Reseptit ovat hieman tavallista helpompia ja ne sopivat myös hvvin leivottavaksi yhdessä perheen kanssa. Mukavia leivontahetkiä ja ihanaa pääsiäistä!

Pääsiäisen makeat suosikkireseptini

4 aineen pavlova resepti

4 aineen pavlova

Tämän juhlavan ja herkullisen pavlovan voi valmistaa todella helposti vain neljästä raaka-aineesta. Käytä luomukananmunia sekä erikoishienoa sokeria, joka lisätään pienissä erissä vaahtoon niin saat luotua täydellisen marenkivaahdon. Klikkaa tästä reseptiin.


4 aineen kinderkakku

4 aineen kinderkakku

Tämä pääsiäiskakku valmistuu super helposti ja tarvitset tähänkin reseptiin vain neljä raaka-ainetta. Sekoita kaikki ainekset irtopohjavuokaan ja anna sen jälkeen kakun jähmettyä pakastimessa 20 minuuttia. Lopuksi vain koristelet kakun mieleiseksi. Klikkaa tästä reseptiin.


itsetehdyt suklaamunat resepti

Itsetehdyt suklaamunat

Voit tehdä suklaamunia itse täyttämällä tyhjiä kananmunankuoria sulatetulla suklaalla. Koristele suklaamunat kauniilla kukkapursotuksilla. Voit myös ostaa suklaamunat suoraan kaupasta, jolloin sinulle jää tehtäväksi vain munien koristelu. Klikkaa tästä reseptiin.

Voit kokeilla blogista myös muita ihania pääsiäisreseptejä.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *