Uusi kirjani Vaan 3 nyt julkaistu!

Kuudenteen leivontakirjaani kehittelin kokoelman reseptejä, joihin tarvitaan VAAN 3 raaka-ainetta! Ei yhtään enempää. Jos ohjeessa on ripaus suolaa, se lasketaan raaka-aineeksi. Tämä kirja muuttaa ajattelusi leivonnasta! Hyvä ystäväni Viola Minerva Virtamo otti kirjan valokuvat ja suunnitteli kauniin ulkoasun <3

Tämän kirjan ohjeilla loihdit uskomattoman helposti juhlapöydän täyteen makeita herkkuja! Olisitko uskonut, että suussa sulavan juustokakun voi valmistaa käyttäen Vaan 3 raaka-ainetta? Kun aineksia on ainoastaan muutama, myös työvaiheiden määrä pienenee. Aikaa menee tavallista vähemmän niin leipomiseen kuin kaupassakäyntiin – astianpesusta puhumattakaan.

Monet kirjan resepteistä ovat vaivattomia toteuttaa myös lasten kanssa. Kesämökillä on mukavampi toivottaa yllätysvieraatkin tervetulleeksi, kun tietää tarjottavien toteutuvan ilman pitkää tarvelistaa, keittiön kaappien varannoista. Tämä kirja sopii kaikille sokeristen suupalojen ystäville, niin pidemmälle edenneelle harrastajalle kuin aloittelevalle leipurillekin.

Kirjan reseptiikka mullistaa ajattelusi leivonnasta ja rikkoo rohkeasti perinteitä. Key lime pie ja New York cheesecake piirakka eivät tarvitsekaan kananmunaa hyytyäk- seen – enää ei tarvitse pelätä niiden rakenteen kiehahtamista kakun paistuessa. Vähemmän vaiheita, jotka voisivat mennä pieleen! Kauniisti leikkautuvat moussekakut syntyvät ilman liivatetta, jolloin koostumus on samettisen pehmeä. Popcorn sopii aivan mahtavasti kakun keksipohjaksi, lopputulos on gluteeniton ja samalla hoituu hauska koristelukin.

Kun leipominen maukkaista kekseistä hurmaaviin kakkuihin on mahdollista vain kolmella raaka-aineella, voisi kuvitella, että niiden on oltava vähintäänkin taianomaisia. Ei suinkaan! Kaikki tarvikkeet löytyvät lähikaupan hyllyltä. Tämä on testattu hankkimalla kaikki kirjan leivonnaisten ainekset pienestä lähikaupasta, kadun toiselta puolelta. Ainostaan elintarvikevärit, joilla voi halutessaan lisätä loppusilauksen koristeluun, ovat leivonnan erikoisliikkeistä.

Oletko valmis muuttamaan käsityksesi leivonnasta? Hyppää mukaan leivontamaailmaa ravistelevien reseptien pariin! Toivon, että tämä kirja tarjoaa paljon ihania onnistumisen hetkiä ja suussasulavia elämyksiä.

Muualla kirjasta:

Sikke Sumari kokeili kolmen raaka-aineen limepiirasta: ”Toimii!”

Ilta-Sanomat: Mahtava juustokakku onnistuu vain kolmella ainesosalla, eikä voi mennä pieleen – Emma Ivanen oma ”salainen pahe” häviää äkkiä pöydältä

Voit ostaa kirjan esimerkiksi täältä:

Adlibris

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *