Leivontareseptejä jouluksi

Joulu on taas pian täällä, joten kokosin tähän postaukseen muutamia ihania leivontareseptejä tulevaksi jouluksi. Olen jouluintoilija ja joulun valmistelu alkaa jo siitä, kun puiden lehdet muuttuvat punertaviksi alkusyksystä. Pelkkä ajatuskin joulukuusesta, kynttilöistä ja piparkakuista saa innostuksen kihelmöimään vatsanpohjassa.

Nämä makeat jouluherkut sopivat kivasti joulupöydässä tarjoiltavaksi sekä myös ihaniksi itsetehdyiksi lahjoiksi.

Leivontareseptejä jouluksi

leivontareseptejä joulukakku

Joulubanoffee

Joulubanoffee on yksi ehdottomista joulunajan suosikkiresepteistäni. Tässä banoffeessa banaani on korvattu kirpeällä puolukalla. Piparkakut tekevät keksipohjasta jouluisen. Lisäksi tämä kaunis joulukakku valmistuu helposti ilman paistamista ja vain 15 minuutissa! Katso resepti.


marenkijoulukuusi resepti

Marenki-joulukuusi

Marenkijoulukuusi vaatii hieman enemmän aikaa, mutta lopputulos on todellakin sen arvoinen! Kaunis marenkikuusi on näyttävä joulukoriste sekä loistava lahjaidea. Resepti on myös gluteeniton, joten se on hyvä vaihtoehto piparkakkutalolle. Katso resepti.


itsetehdyt vaahtokarkit resepti

Itsetehdyt vaahtokarkit

Vaahtokarkit maistuvat itsetehtyinä paljon paremmalta, kuin kaupasta ostetut! Leikkaa vaahtokarkit erilaisilla piparkakkumuoteilla, niin saat niistä söpöjä jouluisia pikkuherkkuja. Resepti on myös gluteeniton sekä maidoton, joten se sopii moneen ruokavalioon. Katso resepti.


joulupulla resepti

Kanelitähtipulla

Kanelitähtipulla saa kauniin ulkomuotonsa uskomattoman helposti! Paketoi itsetehty kanelipulla sellofaaniin ja vie lahjaksi joulunaikaan. Ohjeella voit myös tehdä perinteisiä korvapuusteja. Katso resepti.


itsetehdyt konvehdit resepti

Kultaiset suklaakonvehdit

Kauniit kultaiset suklaakonvehdit valmistuvat helposti vain 20 minuutissa! Tarvitset vain suklaamuotin, tummaa suklaata sekä kultaista tomuväriä. Nämä itsetehdyt suklaakonvehdit ovat ihana lahja jouluksi. Ohje on gluteeniton sekä kananmunaton, joten se sopii moneen ruokavalioon. Katso resepti.

Selatkaa blogista myös muita makeita joulureseptejä.

Toivotan ihanaa joulunodotusta kaikille!
@emmaivane

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *