Toteuta haaveesi -mindsetkurssi

Etsitkö rauhallisuutta, iloa ja vapaudentunnetta elämääsi?

Mitkä asiat todellisuudessa luovat elämäämme hyvinvointia? Miten luomme lisää tilaa näille asioille ja rakennamme elämäntyylin, jossa voimme hyödyntää arvokkaan aikamme tehden asioita, joilla on aidosti merkitystä?

Miten löydämme sisäisen rauhan, joka mahdollistaa sen, että meidän ei tarvitse tulevaisuudessa katua elämättä jäänyttä elämää?

Keväällä 2022 julkaistavalla Mindset-verkkokurssillani opit ajatteluntekniikat, joilla voit luoda juuri sinun näköisesi elämän. Haaveilet sitten punaisen maton kävelemisestä Cannesin elokuvajuhlilla tai täydellisen kurpitsan kasvattamisesta.

Olen kouluttanut mindset-tekniikoita itsenäisesti sekä yhdessä konsulttiyritys Tamora Oy:n kanssa viimeisen viisi vuotta ja asiakaskuntaan on kuulunut niin kuntahallintoja, yrityksiä kuin yksilöitä.

Olen hyödyntänyt näitä vuosikausia opiskelemiani tekniikoita yli 10 vuotta omassa elämässäni hämmästyttävin tuloksin.

Tämä kurssi kokoaa satojen kirjojen ja koulutusten sisällön sekä oman elämäni kokemukset helposti omaksuttavaksi kokonaisuudeksi.

Ratkaisevat muutokset elämässäsi voivat tapahtua hämmästyttävän nopeasti.

Tervetuloa mukaan!

Hinta siitä, että emme kulje tietoisesti kohti oman näköistä elämää on valtava

Voin auttaa sinua

Olen käynyt läpi sen, mitä käyt läpi. Ymmärrän turhautumisesi. Tiedän kokemuksesta, miten auttaa sinua menemään eteenpäin.

Vuonna 2009 kohtasin elämän rajallisuuden todella syvällisellä tasolla, jonka jälkeen tein päätöksen, että en enää ikinä tee mitään, mitä en rakasta. Tämä yksi elämä, joka meillä on, on yksinkertaisesti liian arvokas hukattavaksi millään tasolla. Aika on ainoa asia, mitä emme voi koskaan saada takaisin.

Mitä jos käyttäisimme tämän arvokkaan ajan, mitä meillä on asioihin, jotka oikeasti tuovat onnellisuutta, rauhallisuutta ja merkitystä elämäämme?

Mindset kurssi on saatavilla myös lahjakorttina!

HINNOITTELU