Kakkukurssit

Haluatko luoda kauniita kakkuja helposti? Opit kakunkoristelun innovatiiviset tekniikat nopeasti suosituilla kursseillani.

Kakkukurssini ovat keväästä 2022 lähtien saatavilla verkkokursseina! Voit osallistua kursseille helposti juuri silloin kun sinulle sopii ja juuri siellä, missä olet. Pystyt kertaamaan kurssimateriaalin uudelleen ja uudelleen niin monta kertaa kuin haluat.

Voit liittyä sähköpostilistalle lähettämällä sähköpostin minulle osoitteeseen emma@emmaivane.com, jotta saat tiedon heti kun kurssit ovat saatavilla.

Voit ostaa lahjakortteja kursseille. Lisää tietoa lahjakorttisivulla.

2022 julkaistavien kakkukurssien aiheet ovat seuraavat:

Kurssilla käydään läpi perustyllat ja erilaiset pursotustekniikat, joilla kakut saa koristeltua helposti, mutta näyttävästi!

Kukkapursotuskurssilla tutustutaan kukkapursotuksissa käytettäviin tylliin. Opettelemme pursottamaan esimerkiksi ruusuja, omenankukkia, anemonen, narsissin, pionin ja lehtiä. Testaamme myös pikatyllia tulppaanien pursottamiseen.

Kurssilla opetellaan sokerimassakukkien valmistustekniikoita, sokerimassan värjäystä ja valmiiden kukkien maalausta tomuväreillä. Esimerkiksi villiruusu, ruusu, hortensia, omenankukat, lehdet jne. Opi upeat, mutta helpot tekniikat kukkien valmistamiseen!

Opi kokoamaan ja kuorruttamaan upea kerroskakku!

Lue lisää kaikista kakkukursseista KAKKUKURSSIT -sivulta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan ihaniin koristeluhetkiin!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *