Kakkukurssit

Haluatko luoda kauniita kakkuja helposti? Opit kakunkoristelun innovatiiviset tekniikat nopeasti suosituilla kursseillani.
Kakkukurssini ovat keväästä 2022 lähtien saatavilla verkkokursseina! Voit osallistua kursseille helposti juuri silloin kun sinulle sopii ja juuri siellä, missä olet. Pystyt kertaamaan kurssimateriaalin uudelleen ja uudelleen niin monta kertaa kuin haluat.
Kurssit julkaistaan keväällä 2022. Voit liittyä sähköpostilistalle lähettämällä sähköpostin minulle osoitteeseen emma@emmaivane.com, jotta saat tiedon heti kun kurssit ovat saatavilla.
Voit ostaa lahjakortteja kursseille. Lisää tietoa lahjakorttisivulla.
Keväällä julkaistavien kakkukurssien aiheet ovat seuraavat:
Sokerimassakukat
Kurssilla opetellaan sokerimassakukkien valmistustekniikoita, sokerimassan värjäystä ja valmiiden kukkien maalausta tomuväreillä. Esimerkiksi villiruusu, ruusu, hortensia, omenankukat, lehdet jne. Opi upeat, mutta helpot tekniikat kukkien valmistamiseen!
Peruspursotuskurssi
Kurssilla käydään läpi perustyllat ja erilaiset pursotustekniikat, joilla kakut saa koristeltua helposti, mutta näyttävästi!
Kukkapursotukset
Kukkapursotuskurssilla tutustutaan kukkapursotuksissa käytettäviin tylliin. Opettelemme pursottamaan esimerkiksi ruusuja, omenankukkia, anemonen, narsissin, pionin ja lehtiä. Testaamme myös pikatyllia tulppaanien pursottamiseen. Kurssi sopii erinomaisesti pääsiäisen aikaan!
Lämpimästi tervetuloa mukaan ihaniin koristeluhetkiin!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *