Kurssit

Kakkukurssit

Entä jos saisit muutamassa päivässä varmuuden, että onnistut jatkossa luomaan upean kakun juhlapöydän keskipisteeksi tilaisuuteen kuin tilaisuuteen? Tämän kurssin jälkeen sinun ei tarvitse enää tilata kalliita kakkuja juhliisi, vaan opit, miten hyödynnetään varmuudella toimivaa reseptiikkaa, luodaan näyttäviä visuaalisia kokonaisuuksia ammattilaisen nikseillä ja miten tämä kaikki onnistuu ennen tärkeää juhlaa stressittä. Vuosia pitämäni supersuositut kakkukurssit ovat nyt saatavilla verkkokursseina, jotta ihan jokaisella on mahdollisuus tehdä juhlien järjestämisestä helpompaa ja edullisempaa. Yleisin palaute kakkukursseiltani on osallistujien aito innostus omista löytyneistä taidoistaan!

Valokuvauskurssi

Valokuvauskurssi verkkokurssi

Opi ottamaan upeita jälkiruokakuvia! Opetan tällä kurssilla vuosia hioutuneet tekniikat tunnelmallisten kakkukuvien stailaamiseen ja valokuvaamiseen.

Toteuta haaveesi -mindsetkurssi

Mindset kurssi verkkokurssi

Tunnetko sisimmässäsi, että sinulla on paljon enemmän annettavaa maailmalle? Oletko tärkeiden valintojen edessä tai tunnetko olevasi jumissa tilanteessasi? Tällä kurssilla opit mindset-tekniikat, joita olen kouluttanut vuosia konsulttina sekä hyödyntänyt itse luodessani omannäköiseni elämän, josta nautin suuresti joka päivä.

Instagram-koulutus

Instagram koulutus

Mitä, jos saisit Instagram-julkaisusi vihdoin keräämään suuren määrän kommentteja ja tavoittaisit tehokkaasti juuri unelmayleisösi?  Tämä Instagram -koulutus sopii yksilöille, henkilöbrändeille ja yrityksille. Opit kurssilla, miten Instagram-algoritmi saadaan toimimaan sinun eduksesi!

Kurssit ovat saatavilla myös lahjakortteina!