LEIVONTAKIRJA on julkaistu!

Yhdeksäs kirjani nimeltä Leivontakirja kokoaa yhteen kaikki suosikkireseptini vuosien varrelta! Parhaat reseptini löytyvät nyt siis yksien kansien sisältä. Aiemmista kirjoistani poiketen (ja aikalailla kaikista muista leivontakirjoista poiketen) valokuvissa seikkailevat mukana kaksi instagram tililtäni tuttua kissaa, Alvar ja Eliel.

Kirjasta löytyy suosikkireseptejä nopeista herkuista kauniisti koristeltuihin kakkuihin. Monet leivonnaisista valmistuvat tavallista helpommin ilman sähkövatkainta, liivatetta tai hyödyntäen vain muutamaa raaka-ainetta. Leivontafilosofiani on alusta asti ollut, että reseptien tulee olla mahdollisimman helppoja, jotta aikaa jää enemmän koristelulle – ja herkuttelulle!

Mikä on täydellisen marengin salaisuus ja miten aloittelija onnistuu tekemään upean kukkakoristeen kakun päälle? Miten koota kakut yhtä hienosti kuin konditorioissa? Millaisilla raaka-aineilla onnistut loihtimaan helposti herkullisia leivonnaisia? Esimerkiksi näihin kysymyksiin löytyy kirjasta vastaus. Reseptit soveltuvat kaiken tasoisille leipojille. Kirja tarjoaa myös kakunkoristelusta kiinnostuneille hyödyllistä tietoa esimerkiksi kukkapursotusten tekemisestä ja sokerimassakukkien valmistamisesta.

Keväällä 2020 Yhdysvaltojen Forbes talouslehti kirjoitti Leivontakirjan tekoprosessista sekä leivontakuvien myötä maailmanmaineeseen nousseesta Eliel-kissasta.

Kirjan löydät kaikista kirjakaupoista sekä esimerkiksi näistä verkkokaupoista:

Adlibris
Docendo
Kärkkäinen
Suomalainen kirjakauppa

Ihania leivontahetkiä! <3

Emma Ivane Leivontakirja valokuvaaja

Emma Ivane Leivontakirja ruokavalokuvaus

Emma Ivane Leivontakirja kukkapursotukset

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Aivan upea!onneksi löysin sinut instasta!Musta tuli teidän suuri fani heti!onnea uudesta kirjasta!

    • Voi kiitos paljon, todella mukava kuulla! Ihanaa joulunodotusta! 🙂