Kakkukurssit

Opi kakunkoristelun salat helposti!

Vaniljakuppikakut reseptiKakkukursseillani opit kaikki parhaat niksit, joilla onnistut luomaan upeita syötäviä taideteoksia, joiden lopputulos ei pelkästään yllätä läheisiäsi, vaan yllätät todennäköisesti myös itsesi! Yleisin palaute kakunkoristelukursseillani on ollut osallistujien hihkuva hämmästys siitä, miten upean kakun he pystyivät koristelemaan jopa ilman aiempaa kokemusta. Aloittelijoiden lisäksi olen kouluttanut kymmeniä konditoria-alan ammattilaisia kehittymään urallaan.

Suositut pursotuskurssit ovat keväällä 2022 saatavilla verkkokursseina! Syksyllä 2022 tulevat saataville myös kerroskakkukurssi ja sokerimassakukkakurssi.

Voit osallistua kursseille juuri sinulle sopivaan aikaan mistä päin maailmaa tahansa. Pystyt kertaamaan kurssin oppeja helposti niin monta kertaa kuin haluat.

Oletko haaveillut leivonta-alan yrittäjyydestä? Kursseilla opituilla taidoilla pystyt luomaan heti myyntiin sopivia tuotteita. Voit halutessasi anoa verkkokursseistani Emma Ivane Academy -todistuksen, jota voit hyödyntää esimerkiksi työnhaussa.

Saatavilla ovat:
Peruspursotuskurssi & kakun kokoaminen – SAATAVILLA
Kukkapursotuskurssi – SAATAVILLA
Kerroskakkukurssi
Sokerimassakukat-kurssi

Lämpimästi tervetuloa mukaan oppimaan ihania kakunkoristelutaitoja!

Kakkukurssit saatavilla myös lahjakortteina!

Kuulostaako tutulta?

Kakku on hieman vinossa ja kuorrute ei meinaa levittyä tasaisesti kakun päälle. Levittäessäsi kuorrutetta kakun muruset sekoittuvat kuorrutteeseen. Kiire painaa päälle ja juhlavieraat ovat jo kohta ovella. Kuorrute valuu pursotinpussista ulos pöydälle ja ruusukkeet eivät millään meinaa asettua yhtä kauniisti kuin reseptikuvassa. Sitten pursotinpussi hajoaa juuri kun koristelu on melkein valmis…

Sen sijaan, että kehittyisit vuosia pienin askelin, voit näiden kurssien avulla tulla erinomaiseksi kakunkoristelijaksi muutamassa viikossa.

Käytin vuosia parhaiden tekniikoiden viilaamiseen – jotta sinun ei tarvitse.

Mitä nopeammin taitosi kehittyvät, sitä nopeammin pääset leipomaan unelmiesi kakkuja ja sitä vähemmän juhlien järjestäminen aiheuttaa viime hetken stressiä. Kurssien tekniikoilla voit myös valmistaa kakkuja, jotka sopivat suoraan myytäviksi tuotteiksi.

Kurssien oppien myötä sinun ei enää tarvitse tilata kalliita kakkuja juhliisi, vaan onnistut valmistamaan niitä itse. Kurssit on suunniteltu niin, että et tarvitse valtavaa määrää ammattilaistarvikkeita, vaan voit hyödyntää jo paljon keittiöstäsi valmiiksi löytyviä välineitä.

Peruspursotukset ja kakun kokoaminen -kurssi 129€

Kukkapursotukset -kurssi 129€

Buttercream flower cake - Kakkukurssi Emma IvaneOpit kurssilla parhaat niksit upeiden pursotettujen kukkien sekä kukka-asetelmien tekemiseen. Näyttävät kukat valmistuvat yllättävän näppärästi, joten et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta pursotusten tekemisestä. Kurssilla opit esimerkiksi pursottamaan kirsikankukkia, ruusuja, pioneja, anemoneja, narsisseja, tulppaaneita, joulutähtiä ja monia muita kukkia lehtineen.

Osio 1: Erilaiset kukkatyllat
Osio 2: Reseptiikka
Osio 3: Värienkäyttö & luonnolliset värit
Osio 4: Terälehtien perustekniikat
Osio 5: Isojen kukkien pursottaminen
Osio 6: Lehtien pursottaminen
Osio 7: Kukka-asetelmien tekeminen
Osio 8: Erikoiskukkatyllat

 

Kerroskakkukurssi 149€

Sokerimassakukat-kurssi 149€

Opit kurssilla parhaat tekniikat upeiden sokerimassakukkien valmistamiseen. Opit kukkien muotoilun lisäksi niiden värjäämisen niin, että kukat näyttävät helposti mahdollisimman luonnollisilta. Kurssilla tehtävät kukat ovat kokonaisuudessaan syötäviä. Opetan kurssilla tekniikat, joilla olen esimerkiksi tehnyt kukat näyttäviin hääkakkuihin. Opit helpoimmat tekniikat tehdä esimerkiksi kirsikankukkia, hortensioita, ruusuja, pioneja ja erilaisia lehtiä.

Osio 1: Muotit, sokerimassat ja värit
Osio 2: Terälehtien muotoilemisen tekniikat
Osio 3: Pienet kukat
Osio 4: Suuret kukat
Osio 5: Oksat ja lehdet
Osio 6: Kukkien maalaus
Osio 7: Kukkien käyttäminen ja säilyttäminen

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Super easy raspberry caramel drip cake by Emma Ivane - Helppo vadelma kinuskikakkuMitä välineitä tarvitsen kurssille ja mistä saan hankittua ne?
Jokaisen kurssin alussa käydään läpi kaikki tarvittavat välineet ja raaka-aineet sekä mistä ne kannattaa hankkia.

En ole koskaan tehnyt pursotuksia, voinko silti osallistua kurssille?
Kurssit eivät vaadi aiempaa kokemusta. Tekniikat ovat kaikille opittavissa.

Ovatko kurssit aikataulutettuja vai voinko edetä omalla tahdillani?
Kurssien julkaisun yhteydessä uusia luentoja aukeaa vaiheittain. Voit käydä jo saatavilla olevia luentoja omalla tahdillasi. Kursseille päivittyy myös sesongeittain uusia tekniikoita ja reseptejä, jotka kurssilaiset saavat automaattisesti ja ilmaiseksi käyttöönsä omalle kurssisivulle!

Miten voin maksaa kurssit?
Voit maksaa kurssit suoraan Emma Ivane Academy -kurssialustalla depit tai credit kortilla. Voit halutessasi maksaa kurssit myös laskulla, joka lähetetään sähköpostitse. Ota tällöin yhteyttä sähköpostilla emma@emmaivane.com

Miten pääsen kurssialustalle?

Kurssialusta löytyy osoitteesta www.emmaivaneacademy.com

HINNOITTELU

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää kursseista, autan mielelläni!

Lähetä minulle viesti osoitteeseen emma@emmaivane.com

Tervetuloa innostumaan kakunkoristelun lumoavasta maailmasta!

<3 Emma

Liity sähköpostilistalle, niin saat tiedon heti kun kurssit ovat saatavilla