FLOW SUCCESS -valmennus

Autan naisia rakentamaan intohimostaan elämäntehtäväbisneksen, joka mahdollistaa unelmien toteuttamisen niin yrittäjänä kuin vapaa-ajalla.

Miten muutos tapahtuu?

Flow Success -valmennus koostuu viidestä osa-alueesta: 

Menestyjän mindset:
Rajoittavien uskomusten purkaminen. Visiosi toteuttaminen siirtyy automaattiseksi osaksi arkea. Oma huippuosaamisesi tulee kirkkaaksi. Luot uuden rahamindsetin. 

Tuotteistaminen:
Tuotteistamme osaamisesi selkeän prosessin avulla niin, että pystyt tuottamaan asiakkaillesi todellista lisäarvoa ja välttämään kilpailun markkinoilla. Liiketoiminta suunnitellaan skaalautuvaksi, mikä vapauttaa aikaasi ja varmistaa suuremmat tulot.

Mielekkäät myyntimenetelmät:
Luomme ja testaamme käytännössä liiketoiminnallesi parhaiten sopivat myyntimenetelmät. Myynti aloitetaan jo valmennuksen aikana, jotta saat ensimmäiset uudet asiakkaat jo valmennuksen aikana. Opit menetelmät, joilla voit rakastua myynnin tekemiseen, vaikka olisit aiemmin vältellyt myyntiä. Olen apunasi ja tukenasi koko prosessin läpi kun saat jo ensimmäiset uudet asiakkaasi.

Houkutteleva brändi:
Asemoituminen alasi luotettavana huippuosaajana. Korkeatasoisten asiakkaiden ja medioiden vetäminen puoleesi. Opit luomaan upean visuaalisen brändin helpoilla työkaluilla ja menetelmillä ilman kalliita mainostoimistoja. Visuaalisuus on tärkeä osa brändiäsi, koska laadukas visuaalinen viestintä lisää asiakkaiden luottamusta ja houkuttelee unelma-asiakkaitasi.

Orgaaninen somestrategia:
Sitoutuneen yleisön kasvattaminen, sosiaalisen median myyntistrategiat, PR-strategia

 

VALMENNUKSEN TOTEUTUS:

12 viikon mittaisessa Flow Success -ohjelmassa saat henkilökohtaista konsultointia sekä käyttöösi valmennusalustan, jolta löydät helpot ja nopeat työkalut liiketoimintasi nostamiseksi täysin uudelle tasolle.

Saat loppuelämäksesi osaamisen, jolla voit käytännössä luoda itsellesi tulonlähteitä aina niin halutessasi. Riippumatta siitä, miten esimerkiksi somealustat muuttuvat tai tekoäly tulee muuttamaan maailmaa.

Varmuus siitä, että osaa itse luoda tulonlähteistä on yksi suurimmista vapauksista, mitä ihmisellä voi olla.

 

VALMENNUKSEEN OSALLISTUNEIDEN YRITTÄJIEN TULOKSIA:

 

   

Tuloksia

Ongelmia, joihin asiakkaat ovat saaneet ratkaisun valmennuksessani

Kamppailu liian pienien tulojen kanssa.
Asiakkaita on ollut vaikea löytää.
Ei ole ollut uskallusta lähteä toteuttamaan sitä suurinta unelmaa.
Ei ole selkeyttä siitä, mitä todella haluaisi tehdä.
Tietää, mitä haluaisi tehdä, mutta ei tiedä, miten asian voisi kaupallistaa kannattavasti.
Vaikeus valita, mihin liiketoiminnassa kannattaisi keskittyä.
Palveluiden ja tuotteiden alihinnoittelu.
Aikaa kuluu somessa tuloksettomaan postailuun.
Investoinnit kalliisiin mainostoimistoihin eivät ole tuottaneet tulosta.
Investoinnit maksettuun mainontaan eivät ole tuottaneet tulosta.
Yrittäjän vapaa-aika on vähissä.
Myynti tuntuu tyrkyttämiseltä.

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Miten voit päästä aloittamaan valmennuksessa?

Varaa ilmainen tapaaminen, jossa tutustumme toisiimme ja kerron, miten voin tarkalleen auttaa sinua ja annan jo ensimmäisiä steppejä eteenpäin. Päätämme sitten yhdessä, että olisiko valmennus sinulle sopiva ratkaisu.

Mentorisi esittely:

Olen Emma Ivane, liiketoimintakonsultti, maailmanlaajuisesti julkaistu kirjailija, kansainvälinen kuvataiteilija, palkittu valokuvaaja, somevaikuttaja ja diplomi-insinööri.

Opiskelin bisnestä teknillisessä yliopistossa, mutta yliopisto ei pystynyt tarjoamaan sellaista bisnesosaamista, jota pienyrittäjä todellisuudessa tarvitsee luodakseen unelmiensa elämän. Hankin siis mindset ja bisnesosaamista valmennuksista ulkomailta, pääosin Yhdysvalloista. Minua on aina kiinnostanut suunnattomasti se, miten ihmiset toteuttavat unelmiaan.

Niin ällistyttävältä kuin se tuntuukin, toteutin oppimillani ja testaamillani menetelmillä KAIKKI suurimmat ja hulluimmat unelmani:
Sain museonäyttelyn kakkutaiteestani Suomen käsityön museoon vuodeksi.
Pääsin kirjailijaksi kirjaan, jonka kirjoittivat 12 maailman parasta kakkutaiteilijaa.
Pääsin stailaamaan maailmanlaajuista miljoonabudjetin TV-mainosta yhdessä Hollywood -ohjaajan kanssa.
Sain yli 20 tuotteen yhteistyötuotesarjan myyntiin Pohjoismaihin.
Valokuvasin ja suunnittelin kakkuja kymmeniin maailmanlaajuisesti julkaistuihin lehtiin. Myin yksin yli 15 000 € + alv hintaisia koulutuspalveluita kakunkoristelusta somemarkkinointiin.
Sain maalauksistani taidenäyttelyitä Yhdysvaltoihin mukaan lukien maailman suurin nykytaiteen tapahtuma Miami Art Week.
Olin kaksi kertaa Cannesin elokuvajuhlilla konsultoivana elokuvatuottajana tekemässä elokuvien kansainvälistä myyntiä ja pääsin kävelemään punaisella matolla, jota ovat kävelleet kaikki elokuvahistorian suurimmat tähdet.
Olen asunut viime vuosien ajan talvet unelmieni kodeissa tropiikissa Karibianmeren rannalla ihmetellen, että voiko tämä todella olla elämääni.

Työstäni konsulttina ja taiteilijana on kirjoitettu Yhdysvaltain Forbes-lehteen, mikä oli mieletön unelmien täyttymys. Forbes -lehteen minua haastatteli Brianna Wiest. Yksi maailman tunnetuimmista mindset -kirjailijoista.

Kun kaikki henkilökohtaiset suurimmat tavoitteeni oli toteutettu, seuraava looginen askel oli omistaa elämäni sille, että mahdollisimman moni muu nainen saa unelmansa toteutettua. Haluan auttaa naisia siinä, että he saavat tehtyä merkityksellistä työtä, tuotua osaamisensa esille, elettyä täysillä ja saavutettua vapauden, jossa he eivät ole riippuvaisia palkkatyöstä.

Mikään ei ole palkitsevampaa kuin kuulla nämä sanat valmennettaviltani:

”Uskomatonta, että pääsin vihdoin tekemään unelmatyötäni!”

Tärkeimpiä arvojani:

Vapaus.
Uskon siihen, että jokaisella naisella tulisi olla mahdollisuus päättää jokaisesta päivästä elämässään. Mihin aikaan herätä. Milloin pitää lomia. Milloin matkustaa. Milloin olla läsnä perheelle. Milloin rentoutua. 

Merkityksellinen elämä.
Uskon, että jokainen päivä on lahja ja meidän ihan oikeasti kuuluu tehdä niitä asioita, mitä rakastamme eniten.

Muiden auttaminen.
Hyväntekeväisyys on aina ollut lähellä sydäntäni ja jatkan isovanhempieni aloittamaa kummilapsitoimintaa Sri Lankassa ja Kaakkois-Aasiassa. Työskentelen erittäin mielelläni yrittäjien kanssa, jotka haluavat liiketoiminnallaan mahdollistaa myös hyväntekeväisyyttä.