FLOW SUCCESS -valmennus

Autan naisia rakentamaan osaamisestaan bisneksen, joka mahdollistaa unelmien toteuttamisen niin yrittäjänä kuin vapaa-ajalla.

Ongelmia, joihin asiakkaat ovat saaneet ratkaisun valmennuksessani

Ei ole uskallusta lähteä rakentamaan sitä omaa “the juttua”, mitä oikeasti haluaisi tehdä.
Ei ole selkeyttä siitä, mitä oikeasti haluaisi tehdä.
Tietää, mitä haluaisi tehdä, mutta ei tiedä, miten asian voisi kaupallistaa kannattavasti.
Yrityksessä on liian monta liiketoimintaa ja liian monta rautaa tulessa, jolloin yrittäjän elämä on jatkuvaa kamppailua kiireen kanssa. On vaikeaa valita, mihin kannattaisi keskittyä.
Osaaminen arvopohjaisesta tuotteistamisesta ja hinnoittelusta puuttuu. Palveluiden ja tuotteiden alihinnoittelu.
Aikaa kuluu somessa turhaan tuloksettomaan postailuun. Asiakkaita tuova somestrategia puuttuu.
Brändi ei houkuttele toivottua kohderyhmää ja viesti osaamisen tasoa oikein, mikä vaikuttaa suoraan asiakashankintaan, hinnoitteluun ja kasvumahdollisuuksiin.
Yritystoiminnan punainen lanka puuttuu, jolloin yritystoiminta voi olla uuvuttavaa.
Myyntiprosessi puuttuu yrityksestä kokonaan.
Ei ole rohkeutta lähteä toteuttamaan sitä suurinta unelmaa, koska suuntaviivat, miten lopputulokseen pääsisi puuttuvat.
Investoinnit kalliisiin mainostoimistoihin eivät tuota liiketoiminnalle hyötyä ja pahimmillaan jopa haittaavat brändiä. (Tämä johtuu yleensä siitä, että mainostoimiston työntekijät eivät ole itse koskaan rakentaneet yritystoimintaa tai tehneet itse myyntiä.)
Jopa kymppitonnien investoinnit maksulliseen somemainontaan tai lehtimainontaan eivät ole tuottaneet senttiäkään myyntiä yritykselle.
Asiakkaita ei tunnu löytyvän millään riittävästi.
Vapaa-aika on vähissä.
Myynti tuntuu tyrkyttämiseltä ja on epämiellyttävää.
Myynnin tekeminen ahdistaa ja ei tiedä, mistä aloittaa.

Ratkomalla nämä haasteet, olemme päässeet esimerkiksi seuraaviin lopputuloksiin:

Miten muutos tapahtuu:

Flow Success -valmennus koostuu viidestä osa-alueesta: 

Menestyjän mindset:
Rajoittavien uskomusten purkaminen, unelmien vision toteuttaminen siirtyy automaattiseksi osaksi arkea, oma huippuosaaminen tulee kirkkaaksi, uusi rahamindset. 

Tuotteistaminen:
Arvon tuottaminen ja kilpailun välttäminen. Skaalattava liiketoiminta, joka vapauttaa yrittäjän aikaa ja varmistaa suuremmat tulot.

Mielekkäät myyntimenetelmät:
Ei tyrkyttämistä, eikä maksettua mainontaa. Helpot toistettavat matalan kynnyksen menetelmät. Myynti aloitetaan jo valmennuksen aikana, jotta saat ensimmäiset uudet asiakkaat jo valmennuksen aikana. Opit menetelmät, joilla voit rakastua myynnin tekemiseen, vaikka olisit aiemmin vältellyt myyntiä.

Houkutteleva brändi:
Asemoituminen alasi luotettavana huippuosaajana ja korkeatasoisten asiakkaiden sekä medioiden vetäminen puoleesi.

Orgaaninen somestrategia:
Sitoutuneen yleisön kasvattaminen, myyntistrategiat, PR-strategia

12 viikon mittaisessa Flow Success -ohjelmassa saat henkilökohtaista konsultointia sekä käyttöösi valmennusalustan, jolta löydät helpot ja nopeat työkalut liiketoimintasi nostamiseksi täysin uudelle tasolle.

Saat loppuelämäksesi osaamisen, jolla voit käytännössä luoda itsellesi tulonlähteitä aina niin halutessasi. Riippumatta siitä, miten esimerkiksi somealustat muuttuvat tai tekoäly tulee muuttamaan maailmaa.

Varmuus siitä, että osaa itse luoda tulonlähteistä on yksi suurimmista vapauksista, mitä ihmisellä voi olla.

 

Esimerkkituloksia valmennuksen orgaanisen somestrategian tuloksista:

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Miten voit päästä aloittamaan valmennuksessa?

Varaa ilmainen tapaaminen, jossa tutustumme toisiimme ja kerron, miten voin tarkalleen auttaa sinua ja annan jo ensimmäisiä steppejä eteenpäin. Päätämme sitten yhdessä, että olisiko valmennus sinulle sopiva ratkaisu.

Mentorisi esittely:

Opiskelin bisnestä teknillisessä yliopistossa, mutta suureksi pettymyksekseni yliopisto ei pystynyt tarjoamaan sellaista bisnesosaamista, jota pienyrittäjä todellisuudessa tarvitsee luodakseen unelmiensa elämän. Opiskelin bisnestä 10 vuoden ajan hankkien opit valmennuksista ulkomailta. Enkä opiskellut pelkästään bisnestä, vaan myös sitä, miten ihmiset toteuttavat unelmiaan: taiteilijat, muusikot, yrittäjät jne.

Niin ällistyttävältä kuin se tuntuukin, toteutin oppimillani ja testaamillani menetelmillä ihan KAIKKI suurimmat ja hulluimmat unelmani.
Sain museonäyttelyn kakkutaiteestani Suomen käsityön museoon vuodeksi.
Pääsin kirjailijaksi kirjaan, jonka kirjoittivat 12 maailman parasta kakkutaiteilijaa.
Pääsin stailaamaan maailmanlaajuista miljoonabudjetin TV-mainosta yhdessä Hollywood -ohjaajan kanssa.
Sain yli 20 tuotteen yhteistyötuotesarjan myyntiin Pohjoismaihin.
Valokuvasin ja suunnittelin kakkuja kymmeniin maailmanlaajuisesti julkaistuihin lehtiin. Myin yksin yli 15 000 € + alv hintaisia koulutuspalveluita kakunkoristelusta somemarkkinointiin.
Sain maalauksistani taidenäyttelyitä Yhdysvaltoihin mukaan lukien maailman suurin nykytaiteen tapahtuma Miami Art Week.
Olin kaksi kertaa Cannesin elokuvajuhlilla konsultoivana elokuvatuottajana tekemässä elokuvien kansainvälistä myyntiä ja pääsin kävelemään punaisella matolla, jota ovat kävelleet kaikki elokuvahistorian suurimmat tähdet.
Olen asunut viime vuosien ajan talvet unelmieni kodeissa tropiikissa Karibianmeren rannalla ihmetellen, että voiko tämä todella olla elämääni.

Työstäni konsulttina ja taiteilijana on myös kirjoitettu Yhdysvaltain Forbes-lehteen, mikä oli mieletön unelmien täyttymys. Forbes -lehteen minua haastatteli Brianna Wiest. Yksi maailman tunnetuimmista mindset -kirjailijoista.

Kun kaikki henkilökohtaiset suurimmat tavoitteeni oli toteutettu, seuraava looginen askel oli omistaa elämäni sille, että mahdollisimman moni muu nainen tässä maailmassa saa unelmansa toteutettua. Haluan auttaa naisia siinä, että he saavat tehtyä merkityksellistä työtä, tuotua osaamisensa esille, elettyä täysillä ja saavutettua vapauden, jossa he eivät ole riippuvaisia palkkatyöstä.

Mikään ei ole palkitsevampaa kuin kuulla nämä sanat valmennettaviltani:

”Uskomatonta, että pääsin vihdoin tekemään unelmatyötäni.”

Tärkeimpiä arvojani:

Vapaus.
Uskon siihen, että jokaisella naisella tulisi olla mahdollisuus päättää jokaisesta päivästä elämässään. Mihin aikaan herätä. Milloin pitää lomia. Milloin matkustaa. Milloin olla läsnä perheelle. Milloin rentoutua. 

Merkityksellinen elämä.
Uskon, että jokainen päivä on lahja ja meidän ihan oikeasti kuuluu tehdä niitä asioita, mitä rakastamme eniten.