Coaching

Autan yksilöitä löytämään intohimonsa ja tarkoituksensa, sekä luomaan elämäntyylin, jossa kaikki elämän osa-alueet nivoutuvat saumattomasti yhteen tukien toisiaan. Kun mikään osa-alue elämässäsi ei ole ristiriidassa, pystyt saamaan aivan poikkeuksellisen voiman kaikkeen tekemiseesi. Työ ja vapaa-aika soljuvat hienosti ja elämä tuntuu syvästi merkitykselliseltä. Tasapainoinen elämäntyyli tukee myös merkittävästi fyysistä ja psyykkistä terveyttä.

Opetan käytännössä, miten pystyt luomaan ja toteuttamaan vaikuttavia visioita. Todella innostavia visioita, jotka vievät sinut kohti suurimpia haaveitasi. Oli se sitten kävellä pitkin Cannesin elokuvajuhlien punaista mattoa, julkaista maailmanlaajuinen kirja tai saada enemmän vapaa-aikaa vietettäväksi mökillä lasten kanssa. Tai mahdollisuuden olla käyttämättä herätyskelloa aamuisin. 

Olen opettanut koulutuksen tekniikoita sadoille ihmisille ELY-keskuksen työllistämisprojekteissa, kuntahallinnoille, yrityksille, oppilaitosten hallinnoille ja tietenkin yksilöille. Olen työskennellyt vuosia inspiraatiopuhujana auttaen ihmisiä saamaan elämänmuuttavia oivalluksia.

Samalla olen luonut itselleni elämän, jossa uskomattomat tavoitteet ovat toteutuneet hämmästyttävän helposti ja luonut arjen, joka ei tunnu arjelta. Elämän, jossa ei tarvitse tinkiä mistään osa-alueesta toisen kustannuksella.

Liity sähköpostilistalle, niin saat tietoja kursseista